Λίγα λόγια για το Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης

Το Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1989.

Εδώ και πάνω από μία εικοσαετία εξελισσόμαστε συνεχώς, φτιάχνοντας σταδιακά συνταγές με βάση το ποιοτικό κρέας. Ξεκινήσαμε ως ένα κλασσικό ελληνικό χασάπικο και προχωρήσαμε λίγο πιο μπροστά, πάντα με σεβασμό στην παράδοση.

Το καλό κρέας δεν αρκεί. Το 2008 αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα πρότυπο εργαστήριο υψίστων προδιαγραφών. Κατασκευάσαμε σε διάστημα 2 ετών, χώρους ιδανικούς για την επεξεργασία, την φύλαξη, την ωρίμανση και την κατάψυξη, σύμφωνα και με τις αρχές των των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 (HACCP).

Το εργαστήριο σχεδιάστηκε με το συνεργάτη μας Γιάννη Χασανάκο, Τεχνολόγο Τροφίμων, ο οποίος ανέπτυξε και τις διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας στο εργαστήριο μας σύμφωνα με κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας, συμβατές με το ISO 22000. Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, με γνώμονα τη διαρκή παροχή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων προς τους πελάτες μας.

Από τις αρχές του 2010, βρισκόμαστε στην νέα μας στέγη, στη Λεωφόρο Μαραθώνος 82 στο Πικέρμι.

Σήμερα, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα, πολύ σωστότερα. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, τους παραγωγούς μας, τους συνεργάτες μας, το περιοδικό ‘Γαστρονόμος’ για το βραβείο ποιότητας 2011.

Η εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων τόσα χρόνια, δημιουργεί μια σχέση υποχρέωσης να τους φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Επιστροφή